آلو را پس از پوست کندن جلوی آفتاب قرار می دهند تا خشک شود. در این روش هیچ گونه مواد شیمیایی، به آلوها اضافه نمی کنند مگر اندکی نمک. رنگ این نوع آلو تیره و کدر بوده و به دلیل عدم استفاده از مواد شیمیایی ممکن است زودتر در معرض هجوم کرمها و حشرات قرار بگیرند. از این آلو در ایران و برای مصارف داخلی استفاده می شود و بهتر است از آنها در جای خنک نگهداری کنید.
یکی از بهترین منابع ویتامین A و C بوده و فواید بسیاری برای سلامتی دارد. دسترسی به این میوه در بسیاری از نقاط دنیا محدود است. از این میوه می توان به صورت تازه، برای تهیه اسموتی، انواع سالاد و از خشک شده آن در تهیه غذاهای مختلفی همچون: مرغ، کوفته، خورشت به، خورشت سیب، خورشت اسفناج و فسنجان استفاده نمود.
خواص تغذیه ای و درمانی آلو :
* آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو می نشاند.
* آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو مکند.
* آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است.
* آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است.
* آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است.
* آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است .
* خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم ، نقرس و تصلب شرائین مفید است.
* مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود.
* آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.
* آلو سرشار از ویتامین های A و C ، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ، کلسیم و سایر املاح می باشد.
* آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است.
* برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد.
* برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید.
* غنی از منیزیم ، سدیم ، فسفر و پتاسیم است.
* به مقدار كافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می كند.
* در حفظ سلامتی كبد موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیار حائز اهمیت است.
* از آنجا كه حاوی مقدار زیادی فسفر است، در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد.
* نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده بسیار موثر می باشد.
پژوهشگران معتقدند از آلو مىتوان به عنوان ضدعفونىكننده غذا استفاده كرد. آلوى خشك خواص ضد میكروبى دارد كه مىتواند خطر آلودگى گوشت را كم كند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت قیمه شده، به میزان قابل توجهى از رشد میكروب ها جلوگیرى مىكند.
هر چند ادویه نیز مىتواند نقش مشابهى ایفا كند، اما عصاره آلو طعم اندكى دارد و به همین دلیل طعم اصلى غذا را تغییر نمىدهد. افزودن 3 درصد عصاره آلو، بیش از 90 درصد مانع از رشد میكروب ها مىشود. آلو به دلیل كمك به مرطوب ماندن گوشت، كیفیت گوشتى را كه دوباره گرم مىشود، بهبود مىبخشد.
برخی پژوهشگران معتقدند که از آلو می توان به عنوان ضد عفونی کننده غذا استفاده نمود. آلوی خشک، خاصیت ضد میکروبی دارد و می تواند خطر آلودگی گوشت را کم نماید. به عنوان مثال در تهیه قیمه برای جلوگیری از رشد میکروب ها، بهتر است به خورشت خود، آلو یا عصاره آن را اضافه نمایید. از سویی دیگر آلو به مرطوب ماندن گوشت کمک کرده و کیفیت گوشتی را که دوباره گرم میشود، بهبود می بخشد.
خرید این محصول با قیمت شگفت انگیز 45000 تومان:
https://bojno.ir/محصول/%d8%a2%d9%84%d9%88-%d8%a2%d9%81%d8%aa%d8%a7%d8%a8%db%8c/?feed_id=571&_unique_id=5e5979f676dfe
——————————————-
#bojno #natural #organic #آلو #آلو_آفتابی #آلوچه #آلوچه_آفتابی #ارگانیک #بجنو #تنقلات #تنقلات_طبیعی #خوراکی_طبیعی #طب_اسلامی #طب_سنتی #طبیعی #عطاری #عطاری_آنلاین #عطاری_اینترنتی #محصولات_ارگانیک #محصولات_سنتی #محصولات_طبیعی
محصولات طبیعی محصولات سنتی محصولات ارگانیک بجنو عطاری آنلاین عطاری اینترنتی داروگیاهی