-
بلغور شیر چیست؟
بلغور شير همان بلغور گندم خيلی ريز است که آن را پس از شستن، داخل شير ريخته و باهم میپزند. مقدار شیر باید به قدری باشد که چیزی اضافه نداشته باشد و چيزی که بهدست میآيد يک مخلوط خيلی سفت بشود. در حین پخت بلغور و شیر، داخل آن کمی زرد چوبه ريخته و وقتی شیر کاملا جذب بلغورها شد، آن را کف سينی پهن میکنند تا خشک شود. به دليل داشتن شير ممکن است اين ترکيب در اثر زياد ماندن ترش شود پس خيلی زود بايد آن را خشک کنيد.برای این کار میتوان از بخاری استفاده کرد. به این ترتیب که بلغورها را کف سینی پهن کرده و سینی را روی بخاری قرار میدهند و پس از خشک شدن، آنها را داخل آسیاب میریزند تا از هم جدا شوند و دوباره آنها را روی پارچه پهن میکنند تا کاملا خشک شوند و مقداری زیره نکوبیده نیز به آن اضافه میکنند. بلغور شیر را باید داخل کیسه ریخته و در جای سرد نگهداری کرد. این مراحل باید در تابستان انجام گیرد و بعد نتیجه کار را برای زمستان ذخیره کرد.
این نوع ترخینه (بلغور شیر خشک شده) را میتوان تا چند ماه در یخچال (در ظرف در بسته) نگهداری کرد.چند نکته درباره تهیه آش بلغور شیر نیشابوری
- در پخت این آش میتوانید از شیر هم استفاده کنید و این به سلیقه شما بستگی دارد.
- فراموش نکنید که بلغور شیر هم زردچوبه و هم زیره دارد پس نیازی به اضافه کردن اویه دیگری نیست.
- در فصل زمستان برای درست كردن این غذا ابتدامیتوان از لوبیا، لپه، نخود و ماش نیز استفاده کرد.
- این آش مختص روزهای سرد فصل زمستان است و بیشتر به عنوان ناهار مورد استفاده قرار میگیرد، چون بسیار مقوی و گرم است.
امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید و این آش محلی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
خرید این محصول با قیمت شگفت انگیز 20000 تومان:
https://bojno.ir/محصول/%d8%a8%d9%84%d8%ba%d9%88%d8%b1-%d8%b4%db%8c%d8%b1-%da%af%d9%88%d8%b3%d9%81%d9%86%d8%af%db%8c/?feed_id=562&_unique_id=5e59605fea1b2
——————————————-
#bojno #oatmeal #oatmeal_milk #organic #organic_store #ارگانیک #بجنو #بلغور #بلغورشیر #بلغورشیر_گوسفندی #دارو_گیاهی #داروگیاهی #شیر_گوسفندی #طب_اسلامی #طب_سنتی #عطاری #عطاری_آنلاین #عطاری_اینترنتی #فروشگاه_ارگانیک #محصولات_ارگانیک #محصولات_سنتی #محصولات_طبیعی
محصولات طبیعی محصولات سنتی محصولات ارگانیک بجنو عطاری آنلاین عطاری اینترنتی داروگیاهی