بلغورشیر گوسفندی غذای محبوب خراسانی هاست که از شیر گوسفند و بلغور گندم درست می شود و به عنوان یه وعده غذایی مصرف می کنند.
بلغورشیر گوسفندی چیست؟
تهیه بلغورشیر گوسفندی
این نوع ترخینه (بلغور شیر خشک شده) را میتوان تا چند ماه در یخچال (در ظرف در بسته) نگهداری کرد.
چند نکته درباره تهیه آش بلغور شیر گوسفندی نیشابوری
- در پخت این آش میتوانید از شیر هم استفاده کنید و این به سلیقه شما بستگی دارد.
- فراموش نکنید که بلغور شیر هم زردچوبه و هم زیره دارد پس نیازی به اضافه کردن اویه دیگری نیست.
- در فصل زمستان برای درست كردن این غذا ابتدا میتوان از لوبیا، لپه، نخود و ماش نیز استفاده کرد.
- این آش مختص روزهای سرد فصل زمستان است و بیشتر به عنوان ناهار مورد استفاده قرار میگیرد، چون بسیار مقوی و گرم است.
طرز تهیه بلغورشیر
- پیاز را خرد کرده و داخل روغن سرخ میکنیم.
- سپس نمک و فلفل را به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم.
- بعد یک پیمانه عدس را اضافه کرده و ۲ پیمانه آب را هم به مواد افزوده و حدود نیم ساعت روی شعله ملایم میگذاریم تا عدس پخته شود.
- بلغور شیر را به همراه یک پیمانه آب اضافه کرده و درب قابلمه راگذاشته (کمی کنار درب را بازمیگذاریم تا آش سرریز نشود) به مدت یک ساعت روی شعله ملایم میگذاریم تا آش پخته و غلیظ شود.
بلغورشیر گوسفندی
Sheep’s milk wheat porridge
عصيدة حليب الأغنام
دیدگاهها
پاکسازی فیلترهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.